Store Restaurants

Store Restaurants icon
  • Android 4.4 +
  • Version: 1.5.85
  • 12 MB
Download

Updated to version 1.5.85!

Bărbăr Store

Ați obervat că nu e ”burger” ci e ”bărbăr”? La un moment dat o să spunem de ce am ales acest nume.Pentru noi, bărbăr înseamnă pasiune, devotament și măiestrie. Bărbăr mai înseamnă și dragoste pentru bucătărie, plăcerea de a găti, dar și de a le oferi clienților ce avem noi mai bun. Printre noi, bărbăr înseamnă loialitate, devotament și respect. Într-adevăr, bărbăr înseamnă multe pentru noi și vrem să însemne și mai mult pentru tine. Oferim ce avem mai bun, de la carnea de vită proaspăt tocată în bucătăria noastră, la legumele proaspăt culese și livrate de partenerii noștri, la sosurile atent gătite de bucătari în fiecare zi. Totul este proaspăt, delicios și gata de livrat pentru ca tu să te poți bucura de gustul unic de la Bărbăr Store.Avem o vorbă aici. Noi nu facem ȘI burgeri… noi FACEM BĂRBĂRI!

Pizza Store

Totul a început în Napoli, Italia, însă pasiunea de a face pizza nu are granițe. A ajuns și la noi,la Cluj, unde pizzarii noștri recreează zi de zi acea pizza care este bine cunoscută în întreaga lume. Ingrediente proaspete, precum busuioc verde, atent alese și livrate de partenerii noștri.Produse cu specific Italian, precum prosciutto cotto, spianata și multe altele, asigură gustul autentic napoletan. Temperatura infernală din cuptorul nostru pe lemne contribuie la crearea unei arte culinare. Așteptăm să vă convingeți și voi de pasiunea noastră pentru pizza.

Crispy Store

Aici a început totul. Un nume, un produs, o viziune. Am început de jos, muncind în fiecare zi încercând să oferim clienților o parte din viziunea noastră. Și a meritat. În doar câteva luni am reușit să cucerim gusturile clujenilor, aceștia revenind în repetate rânduri la noi. În 2019 am avut onoarea să fim nominalizați de Clujlifeawards la categoria ”Cel mai bun serviciu de delivery”.Acesta a fost primul Store și o să rămână prima noastră dragoste pentru bucătărie. Promitem să menținem calitatea produselor și a serviciilor noastre. Le suntem recunoscători tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături.

Pasta Store

§ coming soon §

Comandă acum online mâncarea ta preferată !

  • 5
5 (1)
Screenshots
Additional Information:
  • Updated
  • Price$0
  • Installs 10+
  • Rated for 12+ years
Good speed and no viruses!

On our site you can easily download Store Restaurants v1.5.85! All without registration and send SMS!